Nieuws

Multi Bier Asten huurt distributiecentrum in Helmond
Geplaatst op: 19 september 2016
Multi Bier Asten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor het distributiecentrum aan de Varenschut 25 in Helmond op bedrijventerrein Hoogeind/De Weijer. Het representatieve bedrijfsgebouw bestaat uit  9.650 m² bedrijfsruimte met dockingfaciliteiten, 725 m² kantoorruimte en een grootschalig buitenterrein.
Geldt het energielabel ook voor bedrijfspanden, winkels en kantoren?
Geplaatst op: 29 januari 2015
Geldt het energielabel eigenlijk ook voor bedrijfspanden, winkels en kantoren? Dat is een vraag die wij de laatste tijd regelmatig ontvangen en het antwoord is; Ja. Vanaf 1 januari 2015 is het energielabel namelijk ook verplicht bij de verhuur, verkoop of oplevering van utiliteitsgebouwen zoals ,bedrijfsverzamelgebouwen, , winkelruimten, kantoorpanden, scholen, horeca, sporthallen en ziekenhuizen.
Omzethuur, wat is het en hoe werkt het?
Geplaatst op: 16 juni 2014
Omzethuur wordt in de rest van Europa en in Amerika al veel toegepast, maar komt in Nederland nog relatief weinig voor. Mede door de leegstand op de vastgoedmarkt zijn vastgoedeigenaren continu opzoek naar nieuwe varianten en mogelijkheden om hun winkelvastgoed te laten onderscheiden van haar concurrenten. Omzethuur is zo’n interessante mogelijkheid, waardoor het tegenwoordig in Nederland ook steeds vaker wordt toegepast.
De huur van winkelruimte opzeggen, hoe werkt dat?
Geplaatst op: 4 juni 2014
De huur van winkelruimte opzeggen, hoe werkt dat? Kunt u bijvoorbeeld vandaag opzeggen en volgende week het winkelpand verlaten of kan de verhuurder de huur van winkelruimte zomaar opzeggen zodat u ineens zonder winkelpand komt te zitten? Dit zijn enkele belangrijke vragen voor u als huurder of verhuurder die bij het aangaan van een huurovereenkomst goed geregeld moeten worden.
Tips voor een kantoor aan huis
Geplaatst op: 20 mei 2014
Een kantoor aan huis beginnen lijkt zo makkelijk, maar het roept toch nog de nodige vragen op. Wij van de Online Bedrijfsmakelaar geven u 6 handige tips wat een kantoor aan huis beginnen toch vrij eenvoudig maakt. 1. AFTREKPOSTEN Met een kantoor aan huis moet u als ondernemer enkele fiscale keuzes maken. Zo is het eigen woninggedeelte van de hypotheekrente doorgaans aftrekbaar in box 1, het zakelijke gedeelte van de woning niet.
Een kantoor aan huis beginnen; Voordelen en Nadelen
Geplaatst op: 6 mei 2014
Zelf een kantoor aan huis beginnen is een trend die de afgelopen jaren zeer populair is geworden. Met name door het Nieuwe Werken is het voor veel ondernemers tegenwoordig niet meer noodzakelijk om een fysieke ontmoetingsplek te hebben. Men werkt vanuit thuis en ontvangt de klanten op openbare plekken of huurt een flexwerkplek voor een aantal uur. Maar wat zijn nou eigenlijk de voordelen en nadelen van het thuiswerken?
Met meerdere huurders een kantoorgebouw huren
Geplaatst op: 23 april 2014
Met meerdere huurders een kantoorgebouw huren is een trend die momenteel zeer populair is op de Nederlandse kantorenmarkt. De kantoorbehoefte is de laatste jaren nogal veranderd van het huren van een kantoorgebouw met één huurder naar het huren van zogeheten multi tenant kantoorgebouwen met meerdere huurders, waarbij de faciliteiten van het kantoorgebouw steeds belangrijker zijn. Deze trend wordt mede veroorzaakt doordat steeds meer bedrijven nieuwe kantoorconcepten, zoals het nieuwe werken, implementeren in hun bedrijfsmodellen.
Stijgende vraag op de regionale kantorenmarkt
Geplaatst op: 8 april 2014
Het jaar 2013 is voor de kantorenmarkt in de regio Zuid niet onbevredigend verlopen; de opname lag een fractie boven het niveau van 2012. De markt liet zich voornamelijk inspireren door de ontwikkelingen in Eindhoven, waar door enkele omvangrijke transacties de opname van kantoorruimte meer dan verdubbelde. Zo besloot de Rabobank om in het centrum van de stad een nog te bouwen kantoor van 28.000 m² te gaan huren.
Checklist voor het huren en verhuren van bedrijfsruimte of kantoorruimte
Geplaatst op: 7 april 2014
Wanneer u bedrijfsruimte gaat huren of verhuren is het belangrijk dat alles goed beschreven staat in een huurcontract. Maar wat zijn nu de belangrijkste punten waar u mee rekening dient te houden bij het opstellen van een huurcontract? De Online Bedrijfsmakelaar heeft voor u een checklist gemaakt met enkele belangrijke punten voor het opstellen van een huurcontract.
Zes redenen om voor een NVM Bedrijfsmakelaar te kiezen
Geplaatst op: 19 maart 2014
De Online Bedrijfsmakelaar is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars en vastgoeddeskundigen (NVM), vakgroep Business. De NVM bestaat sinds 1898 en is met ruim 4000 leden de grootste Nederlandse vereniging binnen de vastgoedbranche. De NVM is thuis in alle marktsegmenten en geeft doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Namens de leden zorgt de NVM voor krachtige belangenbehartiging richting overheid en politiek.
Waarom zou u adverteren op Funda in Business
Geplaatst op: 7 maart 2014
Wanneer u uw zakelijk vastgoed wilt verhuren is het belangrijk dat uw bedrijfspand onder de aandacht wordt gebracht bij de juiste doelgroep. Met een plaatsing van uw zakelijk vastgoed op gratis aanbiedingswebsites bereikt u slechts een klein gedeelte van uw doelgroep. Om het verhuurproces van uw zakelijk vastgoed aanzienlijk te versnellen is een plaatsing op Funda in Business van cruciaal belang. Funda in Business is namelijk, met gemiddeld 435.000 maandelijkse bezoekers, de grootste aanbodsite van zakelijk vastgoed in Nederland.
Wat is het Nieuwe Werken?
Geplaatst op: 1 maart 2014
In de afgelopen jaren is Het Nieuwe Werken alsmaar populairder geworden. Tegenwoordig werkt men het liefste vanuit flexibele werkplekken, op werktijden die hij zelf bepaald met als enige voorwaarden dat men de beschikking heeft over een goede internetverbinding en een koffiezetapparaat. Mede door de technologische ontwikkelingen van de laatste jaren is de populariteit van het Nieuwe Werken aanzienlijk gestegen.
9 Veelgestelde vragen over huur en verhuur van bedrijfsruimte
Geplaatst op: 11 februari 2014
Bij het huren of verhuren van bedrijfsruimte bestaan er bij ondernemers nog steeds de nodige onduidelijkheid over de verschillende rechten en plichten. De Online Bedrijfsmakelaar heeft voor u een selectie gemaakt met veelgestelde vragen over huur en verhuur van bedrijfsruimte en de antwoorden op deze vragen. 1. Kan een verhuurder zomaar de huurovereenkomst bij winkelruimte beëindigen?