Terug naar de resultaten
Zandven 12, 5508 RN Veldhoven, Kantoorruimte (BOG)

Zandven 12

5508 RN Veldhoven
Huurprijs € 750,- p.m. Beschikbaar

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 68 m² In units vanaf 50 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Representatieve kantoorruimte met spreekruimte beschikbaar, deel uitmakend van een representatief bedrijfsobject gelegen op Zandven te Veldhoven. Het object is goed bereikbaar middels de diverse uitvalswegen naar de omliggende dorpskernen en de op- en afritten van de A2...
Lees meer

Omschrijving

Representatieve kantoorruimte met spreekruimte beschikbaar, deel uitmakend van een representatief bedrijfsobject gelegen op Zandven te Veldhoven. Het object is goed bereikbaar middels de diverse uitvalswegen naar de omliggende dorpskernen en de op- en afritten van de A2 (Amsterdam-Maastricht) op enkele autominuten.

Algemeen:

Begane grond: Spreekruimte circa. 18 m²
1e verdieping: Kantoorruimte: circa. 50 m²

Indeling:
Entree, hal met garderobe en pantry (gezamenlijk gebruik) en toegang tot geheel betegeld toilet. Middels de hal is de spreekruimte bereikbaar. Middels een vaste trap is de kantoorruimte op de 1e verdieping bereikbaar. Beide ruimtes zijn voorzien van een tegelvloer, systeemplafond met inbouw verlichting, mechanische ventilatie, voldoende internet- en telefonie aansluitingen, lichtinval middels raampartijen, te openen ramen en verwarming middels radiatoren. De kantoorruimte op de 1e verdieping is tevens voorzien van airco.

Optioneel: De mogelijkheid bestaat ook om alleen de kantoorruimte op de 1e verdieping van circa 50 m² te huren. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u terecht bij Qualitas Bedrijfsmakelaars

Parkeren: Bij het gehuurde horen 2 eigen parkeerplaatsen, meer parkeerplaatsen mogelijk in overleg.

Huurcondities:
Huurprijs: € 750,- per maand exclusief omzetbelasting.
Aanvaarding: In overleg.
Huurtermijn: In overleg, een meerjarig huurtermijn geniet de voorkeur.
Opzegtermijn: In overleg.
Servicekosten: € 100,- per maand exclusief omzetbelasting voor gebruik gas, water en elektra.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Ligging en bereikbaarheid:
De kantoorruimte deel uitmakend van een representatief bedrijfsobject is gelegen op Zandven te Veldhoven. Het object is goed bereikbaar middels de diverse uitvalswegen naar de omliggende dorpskernen en de op- en afritten van de A2 (Amsterdam-Maastricht) op enkele autominuten.

Kenmerken

Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 750,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 100,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2010 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 68 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 50 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
68 m²
In units vanaf
50 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring