Terug naar de resultaten
Goudenrijderhof 32 - 34, 5551 VJ Valkenswaard, Bedrijfsruimte (BOG)

Goudenrijderhof 32 - 34

5551 VJ Valkenswaard
Vraagprijs € 595.000,- k.k. Beschikbaar

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 220 m²
Lees meer

Omschrijving

Moderne en luxe bedrijfswoning met veel lichtinval beschikbaar met carport, praktijk-/showroomruimte op bedrijventerrein Goudenrijderhof te Valkenswaard.

Het verzorgingsgebied van de gemeente Valkenswaard (ruim 40.000 inwoners) betreft, behalve de omliggende Kempische...
Lees meer

Omschrijving

Moderne en luxe bedrijfswoning met veel lichtinval beschikbaar met carport, praktijk-/showroomruimte op bedrijventerrein Goudenrijderhof te Valkenswaard.

Het verzorgingsgebied van de gemeente Valkenswaard (ruim 40.000 inwoners) betreft, behalve de omliggende Kempische gemeenten, ook het Belgische achterland, zodat een totaal aantal van circa 90.000 consumenten wordt bereikt.

Object
Bedrijfswoning: ca. 800 m³
Praktijk-/showroomruimte: ca. 220 m².

Perceel: ca. 930 m²

Koopcondities
Vraagprijs: € 595.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Optioneel:
De mogelijkheid bestaat om de achtergelegen bedrijfsruimte van circa. 250 m² met kantoor-/showroomruimte van circa. 165 m² gelegen op een perceel van circa. 717 m² bij de hierboven genoemde object als geheel te kopen. Vraagprijs voor het geheel: € 865.000,- k.k.

Voor informatie omtrent de mogelijkheden kunt u terecht bij Qualitas Bedrijfsmakelaars.

Bedrijfswoning:
Begane grond: Overdekte entree, hal met tegelvloer, toiletruimte. Toegang middels vaste trap naar 1e verdieping en toegang naar living en keuken. Living geheel voorzien van tegelvoer, Wanden en plafonds uitgevoerd in glad stucwerk waarbij de plafonds zijn voorzien van diverse inbouwspot, daarnaast is de living voorzien van een moderne gashaard met doorkijk naar eetkamergedeelte en keuken. Open keuken met zitgedeelte voorzien van luxe inbouwapparatuur. Glazen achterpui met uitkijk en doorgaan naar op de modern ingericht tuin. Middels de keuken toegang naar bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger en toegang naar tussenportaal met toiletruime en toegang naar het winkelgedeelte.

1e verdieping: De eerste verdieping is te bereiken middels vaste trap. Overloop met toegang naar 3 slaapkamers, badkamer en toiletruimte. Slaapkamer 1 en 2 zijn voorzien van laminaatvloer, stucwerkwanden en stucwerkplafond. Slaapkamer 3 is voorzien van tapijtafwerking en toegang tot ruime inloopkast. De luxe uitgevoerde en deels betegelde badruimte is voorzien van een ligbad met televisie, dubbele inloopdouche, dubbele wastafel.

2e verdieping: Ruime zonderruimte bereikbaar middels vaste trap met opstelling CV-installatie, waar ook een slaapkamer gesitueerd kan worden.
Bedrijfsgedeelte:
praktijk/showroomruimte met deels tegelvloer en deels tapijt afwering, balie-/ kantoorruimte. Geheel voorzien van systeemplafond in inbouwverlichting. Geheel betegelde toiletgroep met hangend closet, wastafel.
Buiten: Voorzijde verharde parkeerplaatsen.

Kenmerken

Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 595.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1990 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 220 m² Perceeloppervlakte 1647 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Woonruimte aanwezig Nevenbestemming Overige
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
220 m²
Functie
Overige
Categorie
Praktijkruimte
Oppervlakte
220 m²
Verdiepingen
1

Plattegronden

Goudenrijderhof 32 - 34 in Valkenswaard 5551 VJ Goudenrijderhof 32 - 34 in Valkenswaard 5551 VJ Goudenrijderhof 32 - 34 in Valkenswaard 5551 VJ Goudenrijderhof 32 - 34 in Valkenswaard 5551 VJ Goudenrijderhof 32 - 34 in Valkenswaard 5551 VJ Goudenrijderhof 32 - 34 in Valkenswaard 5551 VJ

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring