Terug naar de resultaten
Duizelseweg 4 a, 5521 AC Eersel, Kantoorruimte (BOG)

Duizelseweg 4 a

5521 AC Eersel
Huurprijs € 200,- p.m. Beschikbaar

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 28 m² In units vanaf 14 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Twee representatieve gestoffeerde kantoorruimte van ieder circa. 14 m² op de 2e verdieping beschikbaar, deel uitmakend van een modern kantoorgebouw gelegen aan de toegangsweg naar het centrum van Eersel.

Algemeen:
2e verdieping Kantoorruimte 1:...
Lees meer

Foto's

Duizelseweg 4 A in Eersel 5521 AC

Omschrijving

Twee representatieve gestoffeerde kantoorruimte van ieder circa. 14 m² op de 2e verdieping beschikbaar, deel uitmakend van een modern kantoorgebouw gelegen aan de toegangsweg naar het centrum van Eersel.

Algemeen:
2e verdieping Kantoorruimte 1: circa. 14 m2
Kantoorruimte 2: circa. 14 m2

Huurprijs per kantoorruimte: € 200,- per maand excl. omzetbelasting

Ligging en bereikbaarheid:
Het pand ligt in het hart van Eersel, gelegen aan de drukke winkelstraat in het centrum. Eersel is goed bereikbaar zowel per eigen vervoer als per openbaar vervoer. Direct aan de op- en afritten van de A67 (Venlo – Antwerpen) en A2 (Maastricht – Amsterdam). De gemeente Eersel is gelegen in Zuid-Oost Brabant nabij Eindhoven. De gemeente heeft totaal circa 18.000 inwoners.

Huurcondities:
Huurprijs: € 200,- per maand excl. BTW
Servicekosten: € 75,- per maand excl. BTW (incl. gebruik g/w/e)
Aanvaarding: 1 januari 2020
Huurtermijn: In overleg.
Opzegtermijn: 3 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Kenmerken

Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 200,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 28 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 14 m² Locatie Stadscentrum/dorpskern Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
28 m²
In units vanaf
14 m²
Aantal verdiepingen
3

Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.