Terug naar de resultaten
Hint 7 C, 5521 AE Eersel, Winkelruimte (BOG)

Hint 7 C

5521 AE Eersel
Vraagprijs € 795,- p.m. Verhuurd

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 50 m² In units vanaf 50 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

In het centrum van Eersel ligt deze representatieve kantoor-/winkelruimte met een oppervlakte van ongeveer 50 m2. Het object beschikt over voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. In de nabije omgeving bevinden zich winkels en andere voorzieningen. Het object is goed bereikbaar...
Lees meer

Omschrijving

In het centrum van Eersel ligt deze representatieve kantoor-/winkelruimte met een oppervlakte van ongeveer 50 m2. Het object beschikt over voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. In de nabije omgeving bevinden zich winkels en andere voorzieningen. Het object is goed bereikbaar vanaf de snelweg A67 in de richting Antwerpen en Eindhoven.

Algemeen:
Aanvaarding : In overleg
Huurprijs : € 795,- per maand excl. BTW
Gas, water, elektra : € 185,- per maand excl. BTW

Indeling:
Winkel-/kantoorruimte van ca. 50 m2 voorzien van tegelvloer, stucwerkwanden, systeemplafond met inbouwverlichting, zonneluifel, alarminstallatie kantineruimte met pantry en betegeld toilet.

Nutsvoorzieningen:
Er is aanwezig gas, water, elektra en telefoon aansluiting (gezamenlijke meters).

Gebruik:
Het gebouw kenmerkt zich door een representatieve uitstraling en is een visitekaartje voor de gebruiker van deze ruimte.

Bestemming: het object kan gebruikt worden als kantoorruimte en/of winkelruimte.

Ligging:
Het pand is gelegen in het oude centrum van Eersel. De bereikbaarheid per eigen vervoer als per openbaar vervoer is goed. Vlakbij de op/afrit van de A67 (Venlo – Antwerpen) en enkele minuten afstand de A2 (Eindhoven – Amsterdam).

Huurcondities:
Huurprijs: € 9.540,- per jaar exclusief omzetbelasting
Gas/water/ elektra: € 185,- per maand exclusief omzetbelasting
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Opzegtermijn: Nader te bepalen
Zekerheidstelling:Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Kenmerken

Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 795,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 185,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 50 m² Verkoopoppervlakte 50 m² Frontbreedte 300 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 50 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
50 m²
In units vanaf
50 m²
Verkoop vloeroppervlakte
50 m²
Frontbreedte
300 cm
Verdiepingen
1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.