Terug naar de resultaten
Meerheide 292 A, 5521 DW Eersel, Bedrijfsruimte (BOG)

Meerheide 292 A

5521 DW Eersel
Huurprijs op aanvraag Verhuurd

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 200 m²
Lees meer

Omschrijving

Moderne bedrijfsruimte beschikbaar op bedrijventerrein “Meerheide” te Eersel beschikbaar. Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar middels de diverse uitvalswegen naar de omliggende dorpskernen en de op- en afritten van de A67 (Venlo – Antwerpen) welke direct aan het bedrijventerrein...
Lees meer

Omschrijving

Moderne bedrijfsruimte beschikbaar op bedrijventerrein “Meerheide” te Eersel beschikbaar. Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar middels de diverse uitvalswegen naar de omliggende dorpskernen en de op- en afritten van de A67 (Venlo – Antwerpen) welke direct aan het bedrijventerrein gelegen zijn.

Algemeen
Bedrijfsruimte: circa 200 m2
Huurprijs: Prijs op aanvraag

Indeling:
Bedrijfshal voorzien van 2 elektrische roldeuren met afstandsbediening, alarminstallatie, compleet elektrische installatie met LED verlichting en LED buiten verlichting. De bedrijfsruimte is voorzien van vloerverwarming, lichtkoepel en aansluiting voor elektra, gas en water via tussenmeter. Hoogte bedrijfsruimte 6 meter. Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende mogelijkheid voor laden- en lossen.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan met activiteiten tot en met milieucategorie 3.2 en productie gebonden detailhandel. Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Huurcondities:
Huurprijs: Op aanvraag
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: Nader te bepalen
Opzegtermijn: 6 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) oldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin va artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Ligging:
Het object is gelegen op bedrijventerrein “Meerheide” gemeente Eersel. De bereikbaarheid is per eigen vervoer is goed en per openbaar vervoer redelijk. Direct aan de op/afrit van de A67 (Venlo – Antwerpen) en enkele minuten afstand de A2 (Eindhoven – Amsterdam). Van daaruit zijn er directe snelwegverbindingen naar Rotterdam, Amsterdam, het Rurhgebied en Antwerpen. Hierdoor is een goede ontsluiting gewaarborgd.

Kenmerken

Overdracht Status Verhuurd Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2014 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 200 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
200 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.