Terug naar de resultaten
Nieuwstraat 51, 5521 CB Eersel, Kantoorruimte (BOG)

Nieuwstraat 51

5521 CB Eersel
Huurprijs € 200,- p.m. Beschikbaar

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 14 m² In units vanaf 14 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Representatieve gestoffeerde kantoorruimte van circa. 14 m² op de begane grond beschikbaar met mogelijkheid gebruik van secretariaat, deel uitmakend van een bijzonder kantoorvilla gelegen aan de toegangsweg naar het centrum van Eersel.

Algemeen:...
Lees meer

Foto's

Nieuwstraat 51 in Eersel 5521 CB Nieuwstraat 51 in Eersel 5521 CB Nieuwstraat 51 in Eersel 5521 CB Nieuwstraat 51 in Eersel 5521 CB

Omschrijving

Representatieve gestoffeerde kantoorruimte van circa. 14 m² op de begane grond beschikbaar met mogelijkheid gebruik van secretariaat, deel uitmakend van een bijzonder kantoorvilla gelegen aan de toegangsweg naar het centrum van Eersel.

Algemeen:
Begane grond Kantoorruimte: circa. 14 m2

Huurprijs: € 200,- per maand excl. omzetbelasting (incl. g/w/e en servicekosten)

Als huurder kunt u gebruik maken van het secretariaat voor bijvoorbeeld ontvangst klanten of bezorgdiensten. Daarnaast wordt de kantoorruimte wordt gestoffeerd opgeleverd.

Parkeren:
Bij het gehuurde zijn voldoende parkeermogelijkheden aanwezig.

Ligging en bereikbaarheid:
Het pand ligt in het hart van Eersel, gelegen aan de drukke winkelstraat in het centrum. Eersel is goed bereikbaar zowel per eigen vervoer als per openbaar vervoer. Direct aan de op- en afritten van de A67 (Venlo – Antwerpen) en A2 (Maastricht – Amsterdam). De gemeente Eersel is gelegen in Zuid-Oost Brabant nabij Eindhoven. De gemeente heeft totaal circa 18.000 inwoners.

Huurcondities:
Huurprijs: € 200,- per maand excl. BTW
Aanvaarding: 1 januari 2020
Huurtermijn: In overleg.
Opzegtermijn: 3 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100)gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Kenmerken

Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 200,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 14 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 14 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
14 m²
In units vanaf
14 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.