Terug naar de resultaten
Dokter Rauppstraat 22, 5571 CG Bergeijk, Kantoorruimte (BOG)

Dokter Rauppstraat 22

5571 CG Bergeijk
Huurprijs € 575,- p.m. Beschikbaar

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 55 m² In units vanaf 55 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Representatieve kantoorruimte beschikbaar, deel uitmakend van een representatief bedrijfsobject gelegen op loopafstand van het centrum van Bergeijk. Het object is goed bereikbaar middels de diverse uitvalswegen naar de omliggende dorpskernen, België en de op- en afritten van de A67 (Venlo-...
Lees meer

Omschrijving

Representatieve kantoorruimte beschikbaar, deel uitmakend van een representatief bedrijfsobject gelegen op loopafstand van het centrum van Bergeijk. Het object is goed bereikbaar middels de diverse uitvalswegen naar de omliggende dorpskernen, België en de op- en afritten van de A67 (Venlo- Antwerpen) op enkele autominuten.

Algemeen:
Algemene ruimte: circa. 5 m²
Kantoorruimte: circa. 50 m² (verdeeld in 2 afzonderlijke ruimtes)

Indeling:
Entree, hal met pantry en garderobe (gezamenlijk gebruik) en toegang tot geheel betegeld toilet. Middels de hal zijn de beide kantoorruimtes bereikbaar. Beide ruimtes zijn voorzien van een systeemplafond met inbouw TL-verlichting, lichtinval middels raampartijen en verwarming middels radiatoren. Kantoorruimte I is voorzien van een gietvloerafwerking en kantoorruimte II voorzien van laminaatafwerking.

Bestemming:
Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan met de bestemming “kantoor”.
Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Parkeren:
Voldoende openbare parkeervoorzieningen in de directe omgeving.

Huurcondities:
Huurprijs: € 575,- per maand exclusief omzetbelasting en servicekosten.
Aanvaarding: In overleg.
Huurtermijn: In overleg, een meerjarig huurtermijn geniet de voorkeur.
Opzegtermijn: In overleg.
Servicekosten: € 140,- per maand exclusief omzetbelasting.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Ligging en bereikbaarheid:
De kantoorruimte deel uitmakend van een representatief bedrijfsobject is gelegen in het centrum van Bergeijk. Het object is goed bereikbaar middels de diverse uitvalswegen naar de omliggende dorpskernen, België en de op- en afritten van de A67 (Venlo- Antwerpen) op enkele autominuten.

Kenmerken

Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 575,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 140,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 55 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 55 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
55 m²
In units vanaf
55 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring