Terug naar de resultaten
Stokskesweg 9, 5571 TJ Bergeijk, Kantoorruimte (BOG)

Stokskesweg 9

5571 TJ Bergeijk
Huurprijs € 2.500,- p.m. Beschikbaar

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 300 m² In units vanaf 300 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Moderne instapklare kantoorruimte op de 1e verdieping gelegen met eigen entree, circa 350 m2 en optioneel bedrijfs-opslagruimte en voldoende parkeerplaatsen beschikbaar aan de Stökskesweg te Bergeijk. Het bedrijfsgebouw is traditioneel gebouwd, hoogwaardig en modern afgewerkt, van alle...
Lees meer

Foto's

Stokskesweg 9 in Bergeijk 5571 TJ

Omschrijving

Moderne instapklare kantoorruimte op de 1e verdieping gelegen met eigen entree, circa 350 m2 en optioneel bedrijfs-opslagruimte en voldoende parkeerplaatsen beschikbaar aan de Stökskesweg te Bergeijk. Het bedrijfsgebouw is traditioneel gebouwd, hoogwaardig en modern afgewerkt, van alle gemakken voorzien en kenmerkt zich door een representatieve uitstraling, kortom een visitekaartje voor de gebruiker van deze ruimte.

Algemeen

Kantoorruimte 1e verdieping: circa 300 m2

Huurprijs 1 jaar: € 2.500,- per maand excl. BTW

Optioneel
De mogelijkheid bestaat om de indeling van de ruimtes te wijzigen en/of eventueel huren van extra bedrijfsruimte van 200 m² tot 800 m². Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u terecht bij Qualitas Bedrijfsmakelaars.

Parkeren
Het volledig verharde buitenterrein biedt voldoende mogelijkheid tot parkeren.

Opleveringsniveau

• Moderne entree
• Receptie
• Meerdere kantoorruimte
• Kantoortuin
• Meerdere vergaderruimten
• Kantineruimte met keukenblok
• Glasvezelaansluiting
• Airco
• Alarminstallatie
• Vloerbedekking
• Brandpreventiemiddelen
• Mechanische ventilatie
• Datavoorzieningen
• Stucwerkwanden
• Systeemplafond met inbouwverlichting

Ligging en bereikbaarheid
De kantoorruimte is gelegen op het bedrijventerrein de Waterlaat in Bergeijk en wordt omringd door verschillende bedrijven zoals de Wilvo, Dhatec, Bax Metaal, Multifix en meerdere MKB- bedrijven.
Het bedrijfsgebouw heeft een zeer goede bereikbaarheid middels de diverse uitvalswegen naar omringende dorpskernen zoals Eersel en Valkenswaard en de korte afstand naar de op- en afritten van de A67 (Venlo - Antwerpen) en de N69 (Eindhoven - Neerpelt, België)

Huurcondities:
Huurprijs: € 30.000,- per jaar excl. BTW
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: Nader te bepalen
Opzegtermijn: 6 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Kenmerken

Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 300 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 300 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
300 m²
In units vanaf
300 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie

Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring