Terug naar de resultaten
Elskensakker 16, 5571 SK Bergeijk, Bedrijfsruimte (BOG)

Elskensakker 16

5571 SK Bergeijk
Huurprijs € 995,- p.m. Beschikbaar

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 177 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op bedrijventerrein ''de Waterlaat'' gelegen bedrijfsunit met een representatieve uitstraling, bestaande uit een bedrijfshal op de begane grond en kantoorruimte op de 1e verdieping.

Begane grond ca. 90 m²

Entree naar bedrijfsruimte en kantoorruimte (op eerste...
Lees meer

Omschrijving

Op bedrijventerrein ''de Waterlaat'' gelegen bedrijfsunit met een representatieve uitstraling, bestaande uit een bedrijfshal op de begane grond en kantoorruimte op de 1e verdieping.

Begane grond ca. 90 m²

Entree naar bedrijfsruimte en kantoorruimte (op eerste verdieping). bedrijfsruimte beschikt over een betonvloer, een geheel betegeld toilet, een overheaddeur, een keukenblok, een meterkast en een loop deur.

Kantoorruimte ca. 87 m²
Kantoorruimte voorzien van stucwerk wanden, een systeemplafond met inbouwverlichting, kunststofkozijnen met dubbel glas en wandradiatoren.

Nutsvoorzieningen
Er zijn gas-, water- en elektriciteitsaansluitingen aanwezig tot in de meterkast.

Buitenterrein
Verhard buitenterrein. Bij de unit horen drie parkeerplaatsen en daarnaast is er voldoende extra parkeerplaats in de directe omgeving.

Bereikbaarheid
Het object is gelegen op industrieterrein ''de Waterlaat'' te Bergeijk. Dit industrieterrein is gelegen op enkele minuten afstand van de op- en afritten van de A67 (Venlo-Antwerpen) en de A2 (Eindhoven-Amsterdam).

Voorzieningen bedrijfsruimte
- elektrisch bedienbare overheaddeur
- separate loop deur
- pantry
- geheel betegeld toilet op de begane grond en 1e verdieping
- keukenblok
- meterkast
- brandpreventiemiddelen (haspel)
- inbouwverlichting in systeemplafond
- aluminium met dubbel glas

Bestemmingsplan
Een huurder dient zich er zelf van te vergewissen dat zijn voorgenomen gebruik past binnen de vigerende bestemmingsplanvoorschriften. Het vigerende bestemmingsplan is Bedrijventerrein Bergeijk 2015.
Bedrijfsdoeleinden met milieucategorie t/m 3.2 is rechtstreeks toelaatbaar, alsmede detailhandel in volumineuze goederen en productiegebonden detailhandel.

Algemeen
Aanvaarding: in overleg.
Servicekosten: € 60,- per maand excl. BTW
B.T.W.: het object valt onder het BTW regime

Huurcondities:
Huurprijs: € 995,- per maand excl. BTW
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: € 60,- per maand excl. BTW
Opzegtermijn: 6 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Kenmerken

Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 995,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 60,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 177 m² Oppervlakte kantoorruimte 87 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 3 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet
Oppervlakte
90 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
87 m²
Aantal verdiepingen
1
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring