Terug naar de resultaten
Stokskesweg 9 a, 5571 TJ Bergeijk, Bedrijfsruimte (BOG)

Stokskesweg 9 a

5571 TJ Bergeijk
Huurprijs € 2.500,- p.m. Beschikbaar

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 600 m²
Lees meer

Omschrijving

Multifunctionele bedrijfsruimte van circa. 600 m² beschikbaar aan de Stökskesweg te Bergeijk.  Het bedrijfsgebouw is traditioneel gebouwd, hoogwaardig en modern afgewerkt en kenmerkt zich door een representatieve uitstraling, kortom een visitekaartje voor de gebruiker van
...
Lees meer

Foto's

Stokskesweg 9 A in Bergeijk 5571 TJ

Omschrijving

Multifunctionele bedrijfsruimte van circa. 600 m² beschikbaar aan de Stökskesweg te Bergeijk.  Het bedrijfsgebouw is traditioneel gebouwd, hoogwaardig en modern afgewerkt en kenmerkt zich door een representatieve uitstraling, kortom een visitekaartje voor de gebruiker van deze ruimte.

Algemeen
Bedrijfsruimte                        circa. 600 m2
 
Huurprijs:                             € 2.500,- per maand excl. BTW

Optioneel
De mogelijkheid bestaat om circa. 200 m² bedrijfsruimte en/of kantoorruimte bij te huren. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u terecht bij Qualitas Bedrijfsmakelaars.

Parkeren
Het volledig verharde buitenterrein biedt voldoende mogelijkheid tot laden, lossen en parkeren.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan met activiteiten tot en met milieucategorie 3.2. productiegebonden detailhandel en detailhandel in volumineuze goederen. Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.
 
Opleveringsniveau
  • Betonvloer
  • Elektrische overheaddeur
  • Tl-verlichting
  • Warmtepanelen
  • Cv-installatie
  • Krachtstroom
  • Brandpreventiemiddelen
 
Ligging en bereikbaarheid
De bedrijfsruimte is gelegen op het bedrijventerrein de Waterlaat in Bergeijk en wordt omringd door verschillende bedrijven zoals de Wilvo, Dhatec, Bax Metaal, Multifix en meerdere MKB- bedrijven.
Het bedrijfsgebouw heeft een zeer goede bereikbaarheid middels de diverse uitvalswegen naar omringende dorpskernen zoals Eersel en Valkenswaard en de korte afstand naar de op- en afritten van de A67 (Venlo - Antwerpen) en de N69 (Eindhoven - Neerpelt, België)
 
Huurcondities:
Huurprijs: € 30.000,- per jaar excl. BTW
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: Nader te bepalen
Opzegtermijn: 6 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.
Huurindexering:    Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) 
voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.    
 

Kenmerken

Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2007 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 600 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer
Oppervlakte
600 m²

Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring