Onze medewerkers

Qualitas Bedrijfsmakelaars

Rob Lommers
Rob Lommers
NVM bedrijfsmakelaar & directeur Qualitas Bedrijfsmakelaardij B.V.

Het gezicht achter Qualitas Bedrijfsmakelaardij is Rob Lommers, afkomstig uit de Kempen en sinds vijftien jaar zelf-standig ondernemer/makelaar in Noord-Brabant. Hij is NVM bedrijfsmakelaar: een onderscheidende meerwaarde in kwaliteit. De kracht van de lokale partner. Deze slogan maakt de vertaalslag naar zijn expertise: hij is ondernemer in hart en nieren en kent de kracht van een goed lokaal, regionaal en landelijk netwerk.
Niels Hesselberth
Niels Hesselberth
Vastgoedadviseur regio de Kempen

Ondanks zijn leeftijd kent Niels de Kempen op zijn duimpje en weet Niels wat er speelt op de diverse bedrijventerreinen in deze regio. Alle facetten van de bedrijfsmakelaardij heeft Niels gedurende zijn stage ervaren bij Qualitas Bedrijfsmakelaars.

Als logisch gevolg hierop volgt Niels de opleiding van taxateur aan de Academie voor Vastgoed, met als doel een volwaardig gecertificeerd bedrijfsmakelaar te worden.

De veelzijdigheid binnen het bedrijfsmatig vastgoed inspireert Niels om als aanspreekpunt de zakelijke relaties te adviseren en te begeleiden in het maken van de juiste keuze.
Harry ter  Veer
Harry ter Veer
Vastgoedadviseur regio Eindhoven

Harry is opgegroeid in Eindhoven. Heeft de regio Eindhoven de afgelopen jaren sterk zien ontwikkelen met de komst van talloze mooie en krachtige ondernemers. Nieuwe ondernemingen die zich hier gevestigd hebben en die door hun sterke ontwikkeling een volgende stap willen maken. Vernieuwing of uitbreiding, kopen of juist huren. Strategische overwegingen waarbij ik de ondernemer graag behulpzaam wil zijn in het maken van een juiste keuze.

Het is voor mij de ultieme uitdaging, iedere dag weer.

Het makelaarsvak uitoefenen op een persoonlijke, dynamische wijze. Al mijn ervaring die ik heb opgedaan bij de grootbanken in de regio Eindhoven zijn samengebracht in Qualitas Bedrijfsmakelaars.

Uw vastgoed in de regio Eindhoven verdient de aandacht. Ik ben u graag van dienst.